Η Φιλαρέτη Κομνηνού σε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πέρασμα του χρόνου

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της για την οποία θεατρικά έχουν γραφτεί διθυραμβικές κρητικές, ενώ τηλεοπτικά έχει παίξει σε σήριαλ με μεγάλη τηλεθέαση και υψηλή αισθητική.

Advertisement

Με τελευταία της θεατρική δουλειά τον «Αρίστο» σε σκηνοθεσία του γιού της Γιώργου Παπαγεωργίου, να έχει κερδίσει βουνό τις εντυπώσεις και στην τηλεόραση το κοινωνικό καθημερινό δράμα «Αγγελική» όπου υποδύεται την Αθηνά Αργυρού, μητέρα των 4 αγοριών της ιστορίας.

Αναμφισβήτητα όμως η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι και από τις πιο όμορφες και σικάτες γυναίκες της ηλικίας της. Το στυλ της είναι μοναδικό.

Advertisement

Από τα καστανοκόκκινα μαλλιά της που τα αφήνει χαλαρά κάτω και ενίοτε τα πιάνει σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και την όμορφη σιλουέτα της που στο πέρασμα του χρόνου δεν έχει αλλάξει, μέχρι το ντύσιμο της που πάντα είναι περιποιημένο, προσεγμένο και ταιριαστό, που φέρει την δική της προσωπικότητα.

Εμείς επιλέξαμε μέσα από το πέρασμα τον χρόνων κάποιες από τις πιο ωραίες στυλάτες εμφανίσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού και σας τις παρουσιάζουμε.

11-01-2018 Θέατρο Πόρτα – Επίσημη πρεμιέρα «Καντίντ ή η Αισιοδοξία».
08-02-2017 Ελληνικός Κόσμος. Συνέντευξη τύπου παράστασης «Νίκη».
16-11-2015 Θέατρο Αθηνών – Επίσημη πρεμιέρα «Ο Θεός της σφαγής».
04-09-2012 Ηρώδειο – «Εκκλησιάζουσες».
29-07-2011 Επίδαυρος – «Ριχάρδος o Γ» με τον Kevin Spacey.
18-04-2007 Θέατρο Badminton – Πρεμιέρα «Jesus Christ Super Star».
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement