Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αφέθηκε στον makeup artist της και μας δείχνει καρέ καρέ την αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της και η δύναμη της ψυχής της είναι τεράστια.

Advertisement

Η 35χρονη που πριν από δύο χρόνια δέχθηκε τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, δείχνει να προχωράει μπροστά και καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε μια ακόμα στιγμή της που είναι εξαιρετικά σημαντική για εκείνη. Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία φαίνεται να αφήνεται στα χέρια του makeup artist της να μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνιση της βήμα βήμα.

Advertisement

Στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες έγραψε:

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας… είσαι Υπέροχος»

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement