Η Κρυσταλλία Ρήγα έντυσε το νεογέννητο μωράκι της, Άγιο Βασιλάκι!

Την μεγαλύτερη χαρά της ζωής της βίωσε την περασμένη εβδομάδα η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα.

Advertisement

Η Κρυσταλλία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μετά από έναν δύσκολο τοκετό που κράτησε 12,5 ώρες!

Πλεον όμως η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Πλατανιάς, βρίσκονται στο σπίτι με το μωράκι τους κι η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Advertisement

Θέλοντας να μοιραστούν αυτό το μοναδικό συναίσθημα με τους φίλους τους, η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης έβγαλαν μία υπέροχη φωτογραφία!

Έντυσαν τον μικρούλη τους Άγιο Βασιλάκι, κι η τραγουδίστρια με καπέλο ξωτικού, βγήκε μαζί του αγκαλιά, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.
Έγραψε στη λεζάντα δίπλα από την φωτογραφία τους, την οποία τράβηξε ο σύζυγός της:

Advertisement

«Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!! Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γαία @iatriko.gr που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια. Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης Clik από τον μπαμπά μου @dimitrisplatanias»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement