Άννα Κυριακού: «Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό»

Στις φήμες που ήθελαν την ηθοποιό Μήνα Αδαμάκη να είναι νεκρή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Άννα Κυριακού μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε για όλους αυτούς που παίζουν όπως είπε με την ψυχολογία όλων μας.

Advertisement

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας», είπε αρχικά η Άννα Κυριακού.

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός ανθρώπου τόσο σπουδαίου. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα πως κανείς δε θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα. Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας.

Advertisement

Ύστερα από λίγο με πήρε πίσω ο ίδιος και μου λέει, “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;” Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου λέει, “ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δε μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement