Γιώργος Σουξές: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι το “λαχείο” στην επαγγελματική μου ζωή. “Λαχείο” που κλήρωσε κι έπιασε και το νούμερο»

Μία ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού απάντησε για το ρόλο του και για τη συμμετοχή του στο Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Advertisement

Άγριες Μέλισσες, για πόσες σεζόν πιστεύετε θα πάει;

Αυτό το σίριαλ, χωρίς τους ηθοποιούς που το ξεκίνησαν, μπορεί να συνεχιστεί μια εικοσαετία (γελάει). Υπάρχει κάτι μαγικό. Οι σεναριογράφοι είναι σπεσιαλίστες στο είδος τους. Εγώ δηλαδή στη δεύτερη χρονιά αναρωτήθηκα πού θα πάει η ιστορία, αλλά μόλις έλαβα τα πρώτα σενάρια, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουν ικανότητες να κάνουν πολύ καλή μυθοπλασία. Νιώθω πολύ ασφαλής. Τώρα μάλιστα που στην τρίτη σεζόν θα μπούμε και στην περίοδο της χούντας, μπορούν να πλάσουν πολλές ιστορίες. Δεν θα είναι καθόλου βαρετό.

Advertisement

Θεωρείτε πως η σειρά Άγριες Μέλισσες είναι το «λαχείο» σας στην επαγγελματική σας ζωή;

Βέβαια! Όχι μόνο λαχείο. Θεωρώ λαχείο που κλήρωσε κι έπιασε και το νούμερο. Για εμένα η ζωή κρύβει πάντα εκπλήξεις. Ας πούμε εγώ αυτή τη στιγμή έχω πάρει τη σύνταξή μου, καθώς εργάζομαι από δεκαέξι ετών. Θεωρητικά λοιπόν, θα είχε τελειώσει και η καριέρα μου και θα πήγαινα να σπέρνω ένα χωραφάκι κάπου. Ο ηθοποιός όμως δεν σταματάει ποτέ. Όσο μπορεί και αντέχει, ανεβαίνει και παίζει. Μετά λοιπόν τη σύνταξη ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες και ξεκίνησε μια νέα καριέρα.

Advertisement

Πως έγινε η επαφή να είστε σε αυτή τη σειρά;

Έπαιζα την προηγούμενη χρονιά σε ένα σίριαλ που λεγόταν «Επιστροφή» ,το έγραφε κι αυτό η Μελίνα Τσαμπάνη και ο ρόλος μου τελείωνε στο 68 επεισόδιο από τα 70 που ήταν κανονικά η σειρά. Ωστόσο επειδή πήγε πολύ καλά συνεχίστηκε και για άλλα 70 επεισόδια αλλά ο ήρωάς μου πέθανε. Όταν πήγα λοιπόν στην παραγωγή να κανονίσουμε τα οικονομικά, είπα στον κύριο Καραγιάννη αστειευόμενος, ότι αφού θεωρείτε ότι δεν είμαι καλός ηθοποιός και με κόψατε από τη σειρά, (σαφώς έκανα πλάκα καθώς όπως σας είπα η σειρά αρχικά ήταν να τελειώσει στα 70 επεισόδια) και μου απάντησε ότι «θα δεις του χρόνου, θα είμαστε μαζί σε μία σειρά εποχής». Δηλαδή εγώ το ήξερα πριν από όλους. Ούτε καστ δεν πέρασα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement