Σάγια: «Είμαι μαύρη και κατάφερα να γίνω εξώφυλλο και να κάνω επιτυχία»

Στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε η Σάγια και αναφέρθηκε στην καριέρα της. Η ίδια μίλησε και για το αν πιστεύει πως έχει αδικηθεί μέχρι σήμερα.

Advertisement

«Νομίζω ότι αδικείται πάρα πολύς κόσμος. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ ευλογημένη γιατί προσπάθησα πάρα πολύ, μου κλείστηκαν πολλές πόρτες, όμως είχα το θράσος να τις ξαναχτυπήσω. Έκανα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχε καταφέρει κανείς πριν το κάνω εγώ. Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό -και κατάφερα να γίνω εξώφυλλο, να κυκλοφορήσω πολύ διαφορετικά είδη που έκαναν επιτυχία. Έχω πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη κι ευγνώμων και παράλληλα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα. Να κάνω επιτυχία κι έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Θα ήθελα δισκογραφικά να κάνω αυτό που έκανα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», είπε η τραγουδίστρια.

Στο κατά πόσο έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι μαύρη με την ίδια να απαντά: «Είχαν την ιδέα ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να δεχτεί το διαφορετικό. Εκεί όμως τους είπα εγώ ότι παιδιά πήγα και γυμνάσιο και Λύκειο και δεν είχα πρόβλημα. Για δυο τρία παιδιά που μπορεί να έκαναν bullying, αυτό οκ συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Με έπιασε τότε ένα μεγάλο πείσμα κι είπα ότι εγώ θα παλέψω για τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμένα. Αυτό που κάποια στιγμή με στενοχώρησε ήταν που δεν έβρισκα στην Ελλάδα χώρους για να εμφανιστώ. Τότε σκέφτηκα οκ πρέπει να κάνω κάτι άλλο, να φύγω έξω από τα σύνορα μέχρι να ανοίξουν γέφυρες στην Ελλάδα και να τολμήσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν κάτι διαφορετικό».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement