Στέφανος Μπλάτσος: Οι πιο σκληρές σκηνές που θα διαδραματιστούν προσεχώς στην «Αγγελική» και το μεγάλο φινάλε

«Θα ήταν πολύ σκληρό αν πέθαινε η Αγγελική όπως στο φινάλε της Χιλιανής σειράς. Έχει τραβήξει τόσα πολλά αυτή, έχει περάσει τόσο δύσκολα. Αυτή η κατάληξη θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη για τα δικά μας δεδομένα. Ήθελα να έχει happy end αυτή η ηρωίδα! Όταν θα αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με το θάνατο του πατέρα της Αγγελικής θα είναι μία πολύ σκληρή και επώδυνη σκηνή για την ίδια. Όπως επίσης και όταν θα ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική.»

Advertisement

Η ξεχωριστή πορεία του, οι σκληρές αποκαλυπτικές σκηνές που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αλλά και όσα αγάπησε στην Αγγελική. Ο σκηνοθέτης της καθημερινής σειράς του ALPHA Στέφανος Μπλάτσος αποκαλύπτει στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ αλλά και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η μυθοπλασία πάντοτε θα συγκεντρώνει τα βλέμματα των θεατών!

Η σειρά οδεύει προς το τέλος. Τι έχεις κρατήσει από την Αγγελική;

Advertisement

Καταρχάς υπέροχες συνεργασίες. Από τον Παναγιώτη Ιωσηφέλη τον σεναριογράφο που ξανά βρισκόμαστε έπειτα από το «Έρωτας μετά» και είναι εξαιρετικός συνεργάτης, -ο καλύτερος που είχα ποτέ στο σενάριο- έως και όλους τους συναδέλφους των συνεργιών που δουλεύουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί , όπως φυσικά και όλο το casting των ηθοποιών. Είναι μία σύμπραξη ιδανική.

Ποιες είναι οι πιο δύσκολες σκηνές που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν από εδώ και πέρα και έως το τέλος της σειράς ;

Advertisement

Οι σκηνές της κάθαρσης. Ουσιαστικά όπως στην αρχαία τραγωδία τελειώνουν όλα με λύτρωση από τη συναισθηματική ένταση που προκαλεί το αφηγηματικό έργο έτσι θα γίνει και εδώ. Οι πιο επώδυνες σκηνές θα είναι όταν θα γίνει το ξεκαθάρισμα μεταξύ των ηρώων. Θα οδεύουμε προς το τέλος βλέποντας που θα οδηγηθεί η Αγγελική και οι υπόλοιποι χαρακτήρες.

Η πρώτη μικρή ανατροπή έγκειται στο ότι η Αγγελική θα ζήσει παρά το ότι στην Χιλιανή σειρά η κεντρική ηρωίδα πεθαίνει. Στην ελληνική version πάλι παντρεύεται τον Στέφανο

Και είναι νομίζω καλύτερα. Θα ήταν πολύ σκληρό αν πέθαινε η Αγγελική όπως στο φινάλε της Χιλιανής σειράς. Έχει τραβήξει τόσα πολλά αυτή, έχει περάσει τόσο δύσκολα. Αυτή η κατάληξη θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη για τα δικά μας δεδομένα. Ήθελα να έχει happy end αυτή η ηρωίδα!

Θα υπάρχουν σκηνές όπου θα δούμε τους χαρακτήρες που της έκαναν κακό στη διαδρομή της πορείας της να ζητούν συγνώμη ;

Ήδη ο Νικόλας έχει ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του. Κουβαλά μέσα του ότι συνέβη. Λέει στην Αγγελική «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από αυτό το κορίτσι που το βίασα». Οι υπόλοιποι χαρακτήρες δε ξέρω που θα οδηγηθούν σε σχέση με αυτό το κομμάτι. Δε νομίζω ότι θα το πράξουν όμως.

Ποια είναι πιο σκληρή σκηνή που θα δούμε από εδώ και πέρα;

Όταν θα αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με το θάνατο του πατέρα της Αγγελικής θα είναι μία πολύ σκληρή και επώδυνη σκηνή για την ίδια. Όπως επίσης και όταν θα ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική. Και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί κλονίζεται η σχέση τους μαζί της.

Φημολογείται ότι θα απαγάγει ο Δημήτρης την Αγγελική.

Ναι είναι αλήθεια αυτό. Θα είναι μία από τις πιο δύσκολες σκηνές.

Δουλεύεις 32 χρόνια έχοντας σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Από τους «singles», το «Με λένε Βαγγέλη», το «LAPD» αλλά και τις «Ηρωίδες». Ποια σειρά έχεις αγαπήσει περισσότερο;

Έχουν μείνει με πολύ αγάπη στις αναμνήσεις μου οι «Ηρωίδες», οι «Singles» και το «Με λένε Βαγγέλη». Από εκεί και πέρα κάθε καινούργια δουλειά που δημιουργώ την αγαπώ πολύ.

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement