Στέλλα Ψαρουδάκη: Ο Ακύλας ανακαλύπτει την Κορίνα και τον Μπάμπη

Η Στέλλα Ψαρουδάκη που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», έδωσε συνέντευξη στο TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Αν και η Στέλλα Ψαρουδάκη έγινε κάτοικος Διαφανίου μόλις τη φετινή σεζόν, η ηρωίδα της η Κορίνα, την οποία υποδύεται υποδειγματικά στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, δεν έχει περάσει και λίγα ως κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη και σύζυγος του Μελέτη Ζωιτού.

Ωστόσο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπάμπη, αλλά αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Και καθώς η κορύφωση των γεγονότων είναι προ των πυλών, η ηθοποιός μάς μιλά για τις καταιγιστικές εξελίξεις και είναι άκρως αποκαλυπτική.

Advertisement

Πλέον η σειρά οδεύει προς το μεγάλο φινάλε. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

«Ηταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία και νιώθω ευγνώμων. Οσο περνάει ο καιρός έχουμε δεθεί με όλους τους συναδέλφους. Ευχαριστώ τον Λευτέρη Χαρίτο που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω σ’ αυτόν τον κόσμο και καθένα συνεργάτη χωριστά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκα ανάμεσά τους».

Advertisement

Η ηρωίδα σας, η Κορίνα, φαίνεται να παίρνει τη ζωή στα χέρια της.

«Είναι πλέον στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Μέχρι το τέλος της σειράς θα έχει μάθει την αλήθεια και θα την έχει αντιμετωπίσει κατάματα. Θα έχει μεγαλώσει και δεν θα είναι το κορίτσι του μπαμπά που δεν γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν. Θα πέσει από το συννεφάκι της, θα πατήσει στη γη, αλλά μετά από αυτό θα είναι πιο δυνατή».

Πώς θα μάθει ότι δεν είναι κόρη του Ακύλα;

«Φαντάζομαι από αυτούς που ήδη το γνωρίζουν. Θα είναι μια κομβική στιγμή για εκείνη καθώς ξαφνικά θα αντιληφθεί ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αυτό που αφορά την οικογένειά της, ήταν ένα τεράστιο ψέμα».

Ενδιαφέρον θα έχει και πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας όταν μάθει πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του!

«Οπως εκείνη έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, έτσι κι εκείνος έχει στην κόρη του. Υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ τους, αγάπης και θαυμασμού. Θα είναι μεγάλο θέμα και για τους δύο. Μην ξεχνάτε ότι ο Ακύλας γνωρίζει ότι έχει σκοτώσει τον πραγματικό πατέρα της Κορίνας».

Μέχρι στιγμής ξέρει ότι έχει σκοτώσει τον εραστή της γυναίκας του της Ζωής.

«Οταν μάθει ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του και ποιανού είναι το παιδί, τότε ο φόνος που έκανε θα πάρει για εκείνον άλλη υπόσταση και το ζήτημα γενικότερα άλλη διάσταση. Νομίζω ότι το σενάριο θα μας εκπλήξει».

Οπως μας εξέπληξε η στάση του Μελέτη όταν ανακάλυψε τη σχέση τής Κορίνας με τον Μπάμπη.

«Ο Μελέτης ξέρει ότι δεν έδωσε στην Κορίνα χώρο για να μείνει μαζί του αφού ήταν δοσμένος αλλού, οπότε γι’ αυτό έχει αυτή τη στάση. Δεν ένιωσε προδομένος. Γνωρίζει ότι έχει μερίδιο ευθύνης. Βέβαια η Κορίνα αρχικά εξέλαβε την αντίδρασή του αυτή ως αδιαφορία και μπήκε μπροστά ο εγωισμός της καθώς δεν τη διεκδίκησε. Ωστόσο φαίνεται τώρα πια ότι η σχέση της με τον Μελέτη έχει περάσει σε άλλη φάση γιατί την προστατεύει και για εκείνη γίνεται πατρική φιγούρα. Η Κορίνα βλέπει στο πρόσωπό του ένα στήριγμα, γιατί μπορεί να μην υπήρξε έρωτας μεταξύ τους και να μην ένιωσαν κάτι δυνατό, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη. Οπότε ο Μελέτης θα σταθεί στην Κορίνα κι εκείνη με τη σειρά της θα του σταθεί με τον τρόπο της».

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement