Συγκλονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη μάχη με τις φλόγες στο Μάτι το 2018

Στη μάχη που έδωσε με τις φλόγες στο Μάτι το 2018 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλώντας στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη.

Advertisement

Εσείς έχετε βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου σας εξέπληξε ο ίδιος σας ο εαυτός;

Ναι. Ξαφνιάστηκα με τον εαυτό μου με τις φωτιές στο Μάτι το 2018. Σε μια τέτοια κατάσταση, μπαίνεις στη μάχη και προσπαθείς να σώσεις οτιδήποτε σώζεται, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια.

Advertisement

Θα μας μιλήσετε γι αυτή την εμπειρία;

Βρέθηκα στα σύνορα ανάμεσα σε Μάτι και Ζούμπερι. Αρχικά ήμουν στο πατρικό μου σπίτι, στο Νέο Βουτζά. Περάσαμε μέσα από το Μάτι για να πάμε στο Ζούμπερι, στον Άγιο Ανδρέα, όπου ήταν η γιαγιά μου. Οι φωτιές μάς είχαν φτάσει σχεδόν και θυμάμαι ότι το πήρα πάνω μου. Φώναξα να ανοίξουν την πόρτα, πήρα ένα λάστιχο και έβρεξα το κτίριο γύρω γύρω. Δεν έχεις χρόνο για πολλή σκέψη σε τέτοιες καταστάσεις, απλώς δρας.

Advertisement

Φαντάζομαι ότι είναι μια εμπειρία που σε αλλάζει.

Δεν ξέρω κατά πόσον μπορούν να σε αλλάξουν οι εμπειρίες και τα συμβάντα. Οι άνθρωποι, ότι κι αν ζήσουμε, έχουμε το «ταλέντο» να τα ξεχνάμε όλα και να συνεχίζουμε απλώς τη ζωή μας. Συνήθως τέτοια περιστατικά σε ταράζουν για κάποιο διάστημα και μετά τα ξεχνάς κατά κάποιον τρόπο, όταν βέβαια δεν υπάρχει απώλεια. Εμείς τότε χάσαμε το σκύλο μας. Ήταν πολύ έντονη εμπειρία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement