Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έρχεται η στιγμή που θα βρεθεί με την γυναίκα που της επιτέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο

Ένας χρόνος και 2 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στα γραφεία της εταιρίας που εργαζόταν. Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γαλλία για ειδικές θεραπείες. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη δίκη της γυναίκας που θέλησε να της καταστρέψει τη ζωή και η Ιωάννα μίλησε για όλα στον ΑΝΤ1.

Advertisement

«Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε για την επερχόμενη δίκη: «Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement