Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: H απίθανη τούρτα για τα 25 χρόνια γάμου

Την ευτυχία τους μέσα από τα socila media μοιράστηκαν χτες η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. O έρωτάς τους παραμένει ζωντανός και αναλλοίωτος εδώ και 25 χρόνια και φυσικά υπάρχει και συνέχεια. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μοιράστηκαν υλικό με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Advertisement

Χτες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Διονύσης Σχοινάς έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση για τα 25χρόνια κοινής πορείας με την Καίτη Γαρμπή. Η ιστορική πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα του Mega έμεινε χαραγμένη στο μυαλό των τηλεθεατών και φυσικά πέρασε στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

O Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τη «βασίλισσα» του όπως σας ενημερώσαμε και χτες. Η Καίτη Γαρμπή μιλάει για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλώντας τον «ιππότη».

Advertisement

Γαρμπή – Σχοινάς: H αφιέρωση

«Ένας άντρας του σήμερα με μια ιπποτική νοοτροπία του χτες, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής. Με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την τούρτα τους

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement