Μπρούκλιν Μπέκαμ – Η φωτογραφία της οργής: Πέρασε το χέρι του σαν θηλιά στο λαιμό της αγαπημένης του

Την έντονη αντίδραση τόσο των χρηστών του instagram όσο και οργάνωσης που μάχεται κατά της ενδοοικογενειακής βίας, προκάλεσε η ανάρτηση της συντρόφου του Μπρούκλιν Μπέκαμ. Ο 21 χρόνος γιος του του Ντέιβντ και της Βικτόρια εμφανίζεται στην επίμαχη φωτογραφία με την σύντροφο του Νίκολα Πελτζ και όπως θα δείτε έχει περάσει σαν θηλιά το χέρι του στον λαιμό της.

Advertisement

Ο Μπρούκλιν βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του instagram αλλά και της οργάνωσης Women’s Rights Organisation που μάχεται κατά της βίας. Η ιδρύτρια της ανέφερε πως πρέπει το ζευγάρι να απολογηθεί και τους παροτρύνει να βάλουν ένα μήνυμα συγνώμης στο Instagram και το Twitter.

«Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους…» ανέφερε η Νταϊάνα Νάμμι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement