Αποκλειστικό: Η Νόρα Βαλσάμη σπάει την σιωπή της! Τα λόγια αγάπης για τον σύζυγο της Ερρίκο Ανδρέου

Στις 21 Ιανουαρίου 2023 έφυγε από την ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου και η κηδεία του έγινε τρείς ημέρες αργότερα ανήμερα των γενεθλίων της αγαπημένης του συζύγου Νόρας Βαλσάμη, η οποία για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παραστεί. Είναι άλλωστε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την μέση της για το οποίο λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα σχεδόν έναν μήνα από τον θάνατο του, η κυρία Βαλσάμη από την Σύρο που βρίσκεται, μιλάει στον Χρήστο Κωνσταντίνου για τον άντρα της ζωής της.

Advertisement

Νόρα Βαλσάμη: «Περνάω δύσκολα γιατί μου λείπει πάρα πολύ ο Ερρίκος. Η παρουσία του, η ομορφιά του. Πενήντα ολόκληρα χρόνια ζωής!

Αχ Χρήστο μου δεν θα ξεχάσω ποτέ την τελευταία φορά που τον είδα ήταν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Όμως λόγω covid εγώ δεν επιτρεπόταν να είμαι εκεί μαζί του, δίπλα του. Ευτυχώς όμως μου έδωσε ειδική άδεια ο διευθυντής και έτσι πήγα για λίγη ώρα να τον δω. Κάθισα δίπλα του και πριν φύγω οι τελευταίες κουβέντες που μου είπε ήταν να προσέχω τον Ερρίκο κι εκείνος εμένα. Και σ’αγαπώ, σ’αγαπώ πολύ.

Advertisement

Πέθαινε για μας ο Ερρίκος και θα ήθελε να είμαι δυνατή άλλα δεν είμαι ακόμα.  Προσπαθώ όμως γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος να είμαστε καλά.  Ήταν ένας άγγελος στη γη. Ευτυχώς έχω τον γιο μας. Τον Ερρίκο μας.»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου χωρίς αναφορά και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Daisy.gr.

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ