Αποκλειστικό: Ο «Έρωτας με διαφορά» βγήκε να διασκεδάσει σε κεντρικό εστιατόριο

Η εβδομαδιαία κομεντί του STAR «Έρωτας με διαφορά» που ολοκλήρωσε τον α κύκλο των επεισοδίων της το Πάσχα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και πολύ υψηλά νούμερα στους δείκτες της AGB.

Advertisement

Ο έρωτας του ζευγαριού που υποδύεται η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας δεν άφησε το τηλεοπτικό κοινό ασυγκίνητο και πολλοί μιλήσαν για έναν αληθινό έρωτα και στην ζωή. Αλήθεια η ψέμα ο καιρός θα δείξει…

Η Φαίη Ξυλά φωτογραφίζεται κρατώντας Τζουρά.

Ο έρωτας με διαφορά θα επανέλθει με νέες περιπέτειες όλων των ηρώων και φυσικά του ερωτευμένου ζευγαριού, στον β κύκλο που θα απολαύσουμε από τον Οκτώβριο του 2021.

Advertisement
Ο Άκης Χαραλαμπίδης υπεύθυνος της συγκεκριμένης παραγωγής του star, η Βίβιαν Κοντομάρη, ο Αργύρης Αγγέλου ο Βασίλης Μίχας η Φαίη Ξυλά, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Καπετανάκος, η Έρρικα Μπίγιου και ο σκηνοθέτης της σειράς Αλέξανδρος Πανταζούδης 

Μέχρι τότε οι πρωταγωνιστές της  για να μην χάνουν και την επαφή μεταξύ τους αφού έχουν δημιουργήσει καταπληκτικές σχέσεις, βγήκαν έξω χθες το βράδυ σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας να φάνε και να διασκεδάσουνε.

*Το σύνολο του περιεχομένου (Φωτογραφίες, Κείμενο) ανήκει αποκλειστικά στο Daisy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς ενεργό Link (Πηγή).

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement