Χριστίνα Μπόμπα: Είχε γενέθλια και το γιόρτασαν οικογενειακά! Φάγανε το 3 πιο κεράκι έμεινε στην τούρτα;

Η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε εχθές Πέμπτη 30 Ιουνίου τα γενέθλια της, παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κορούλες τους.

Η ευτυχισμένη μαμά έκλεισε τα 34 και η χαρά της είναι απερίγραπτη που πέρασε αυτή την τόσο σημαντική μέρα με την οικογένεια της.

Advertisement

Οι μικρές πήραν από την τούρτα το κεράκι με τον αριθμό 3 και έτσι στην τούρτα φαινόταν μόνο το 4, γεγονός που έκανε την όμορφη μαμά τους να το σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας σε κάποιο ελληνικό νησί και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη βρίσκονται πυρετωδώς στις προετοιμασίες.

Advertisement

Πρόσφατα τα διδυμάκια τους έκλεισαν τον ένα χρόνο ζωής τους και οι γονείς τους το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι στην Μύκονο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε:

«Happy birthday to me! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! Τα καλύτερα γενέθλια! Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! Σας αγαπώ! Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4.»

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ