Ελεονώρα Μελέτη: H νέα φωτογραφία με την κόρη της και τα δικά της καλοκαίρια ως παιδί στην Κεφαλονιά

Διακοπές στην πανέμορφη Κεφαλονιά έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και ασφαλώς θυμήθηκε όλες τις στιγμές από την παιδική της ηλικία.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε μία ακόμη υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα και μοιράστηκε με τους φίλους της όλες τις μνήμες από τα παιδικά της χρόνια.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα και στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε:

Advertisement

«Από τις περιγραφές της μαμάς @mariameleti1 κ της γιαγιάς μου, τα καλοκαίρια μας στη Κεφαλονιά η μέρα μας ξεκινούσε στις 8. Τρώγαμε για πρωινό αυγά μάτια κ ψωμάκι, ( τα αυγά μας τα έφερνε η κα Αλεξάνδρα, τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 100!) κ μετά αμέσως πηγαίναμε για μπάνιο! 9 παρα ήμασταν στη παραλία! Για χρόνια θεωρούσα τη μαμά μου “κακομοίρα” που στις διακοπές της πήγαινε από το αξημέρωτο στη θάλασσα. Για δες εδώ… Από τις 9 παρά έχουμε ρίξει τη πρώτη μας βουτιά! Άδεια η παραλία! Εμείς κ κάνα δυο συνταξιούχοι. Μετά ήρθαν κ άλλοι… κ σε κάθε πατητή που μου έκανε η Αλεξάνδρα, έμπαινα στο νερό Ελεονώρα ετών 43, κ έβγαινα από το νερό Ελεονώρα ετών, 3,6,9,12,15… μετά σταμάτησα τις πατητές κ χάζευα ωραίους Ιταλούς… καλημέρα!», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement