Εβελίνα Βαρσάμη: Το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και οι επόμενες κρίσιμες ημέρες

Στο χειρουργείο για άλλη μία φορά αναμένεται να μπει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής που στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, συνεχίζει να δίνει ένα μεγάλο αγώνα για τη ζωή. Σύμμαχος του ασφαλώς η σύζυγος του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία θέλησε να μιλήσει για τη νέα επέμβαση που θα κάνει ο Κωνσταντίνος, στην εφημερίδα OΝ Time και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Advertisement

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος. Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο.

Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν. Έχουμε να κάνουμε ακόμη μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement