Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με δημοσίευμα που αναφέρεται στην διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της

Έξω φρενών έγινε η Ελεονώρα Μελέτη με άρθρο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα και αναφέρεται στην διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη. Η παρουσιάστρια του Mega δεν άντεξε και ξέσπασε, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Advertisement

«Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη» ήταν ο τίτλος του άρθρου που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει.

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακύκλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να το κάνουμε. Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, Κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της.

Advertisement

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς. Γενικά να αντιληφθείς. Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου. Δόξα τω Θεώ ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν. Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσύ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή». Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια. Καλή συνέχεια! Κ καλή επιτυχία!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement