Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στο νησί του και φτιάχνει βασιλόπιτες!

Την ίδια στιγμή που το ριάλιτι που τον έκανε διάσημο, το Survivor, προβάλλεται ξανά στις οθόνες μας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται πίσω στο νησί του την Σκιάθο.

Advertisement

Ο Ντάνος, είχε δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει τον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor 2021, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική.

Προφανώς η δημοσιότητα δεν τον αφορά πια άμεσα.

Advertisement

Ο Ντάνος προτιμά μία πιο ήσυχη ζωή. Ασχολείται με το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που έχει ιδρύσει με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, το οποίο φροντίζει κακοποιημένα παιδιά.

Τις γιορτές τις πέρασε με την οικογένειά του στην πατρίδα του, την Σκιάθο και από ότι διαπιστώνουμε από την φωτογραφία που δημοσίευσε, επέστρεψε όχι μόνο στο νησί του αλλά και στις παλιές αγαπημένες του συνήθειες. Να δημιουργεί στον φούρνο του θείου του!

Advertisement

Στον φούρνο που έμαθε να φτιάχνει τα διάσημα ντανοπιτάκια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τώρα ετοιμάζει κάτι πιο επίκαιρο: βασιλόπιτες για τη νέα χρονιά!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε κρατά ένα δίσκο γεμάτο βασιλόπιτες, κι αναρωτιέται: «Φλουρί έβαλα;» Ουπς! Ελπίζουμε πως ναι…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement