Η καθηλωτική περιγραφή του Γιώργου Μαυρίδη για τον κορονοϊό: Έφτυνα αίμα! Κόντεψα να πεθάνω (Βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Advertisement

Ο παρουσιαστής και tattoo artist καθήλωσε με την περιγραφή του για το πώς βίωσε την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο 5 μέρες και όπως είπε:

Advertisement

«Άρχισα να βήχω την όγδοη μέρα, βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου ”ξέρεις κάτι, έφτυσα αίμα”. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν ”εντάξει, ήταν από το ρόδι που ήπιαμε το πρωί”. Και ήθελα να το πιστέψω. Το απόγευμα ξαναβήχω, ήταν πιο κόκκινο. Και της λέω ”δεν παίζει να είναι”… Πήρα το 166 και πήγα σηκωτός στο νοσοκομείο. Μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Την επόμενη ημέρα ήμουν πολύ σοβαρά. Όχι αστεία, σοβαρά, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Μάλιστα ανέφερε ότι: «Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω. Την όγδοη μέρα άρχισα να βήχω και να βγάζω φλέματα με αίμα».

Advertisement

Όπως σημείωσε ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως και δεν είναι όσο δυνατός ήταν πριν ασθενήσει:

«Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά. Δυνατός δεν είμαι σε σχέση με το πώς ήμουν πριν τον κορονοϊό, αλλά είμαι καλύτερα από ότι ήμουν στο νοσοκομείο».

Ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε και για τον γάμο του με την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια, κι ο Γιώργος απάντησε: «Λέγαμε να παντρευτούμε αρχές καλοκαιριού. Θα δούμε πώς θα πάει. Είμαι στην κατηγορία που ακόμη δεν έχω καταλάβει. Θέλω να παντρευτώ για να νιώθει καλά η γυναίκα μου. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Είμαι υπέρ να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη η αγαπημένη μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement