Η Τζένη Μπότση στο Πατρινό Καρναβάλι

Διανύουμε την περίοδο ου καρναβαλιού και όλο το Σαββατοκύριακο πολύς κόσμος θέλησε να βάλει τα γιορτινά και να χορέψει στους ρυθμούς της σάμπα. 

Advertisement

Η ηθοποιός Τζένη Μπότση αποφάσισε να περάσει αυτές τις μέρες με την οικογένειά της στο καρναβάλι της Πάτρας καθώς ήταν η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών και το βρίσκαν ως ευκαιρία για να περάσουν χρόνο όλοι μαζί.

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται μαζί με την κόρη της Αλίκη και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μιχαλά το Πατρινό Καρναβάλι και δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει την χαρά της.

Advertisement

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός έγραψε:

«Η Πάτρα μου και το πατρινό καρναβάλι μέσα από τα μάτια της Αλίκης. Αυτό έζησα φέτος! Στην Πάτρα έζησα έναν χειμώνα γιατί δούλευα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.το 1997. Τότε πήγα πρώτη φορά στο καρναβάλι και από τότε έχω πάει κάποιες φορές. Πάντα με περίμεναν οι άνθρωποι που γνώρισα μέσα από το θέατρο με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά. Φέτος ήταν όλα αλλιώς… με πήγε η Αλίκη, που τα είχε κανονίσει με τη φίλη της την Ασημίνα.

Advertisement

Είδα όμως και εγώ τους φίλους μου! @theartians , ευχαριστώ για την υπέροχη παιδική εμπειρία. @periklis_vasilopoulos Κώστα και @giorgoskaradimos μπορεί να σας είδα λίγο αλλά η χαρά ήταν τεράστια! @giannisstollas περιμένω να πάμε ξανά μαζί! Εσύ είσαι για εμένα το πατρινό καρναβάλι Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γκρουπ που μπήκαμε (το 15) που με τον τρόπο μας τιμήσαμε τα παιδιά που κάνουν κατάληψη στο θέατρο Απόλλων δίνοντας τους το δυνατό μας χειροκρότημα. Και ευχαριστώ την Αλίκη που αγκαλιάζοντας με μου είπε: ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ , την ώρα που χορεύαμε στους δρόμους της Πάτρας! Είναι σπουδαίο να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί με τα παιδιά μας! Καλή συνέχεια!».

Δείτε τις φωτογραφίες

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement