Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν τον πελαργό

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες όπως αποκάλυψε η εκπομπή πρωινή εκπομπή του OPEN. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η όμορφη ηθοποιός έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ εδώ και δύο χρόνια.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σχέση τους μετράει δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβριο συγκατοικούν. Ο έρωτάς τους όπως έχουν πει και οι δυο ξεκίνησε διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους πάντως φαίνεται πως έχουν δέσει και επαγγελματικά μαζί καθώς κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή στον ιντερνετικό σταθμό που έχει ο σεφ.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλώντας στο περιοδικό «Hello» είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement