Mad Clip: Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το υλικό που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το τροχαίο.

Advertisement

Τα δύο αυτοκίνητα φαίνεται να είναι δίπλα δίπλα και να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο του Mad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο και να μπαίνει στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή.

Το βίντεο ΣΟΚ!

Με ανακοίνωση τους οι αρχές ζητούν πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement