Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πώς έφτασαν στον χωρισμό

Ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάματος, οι ηθοποιοί Γιάννης Αϊβάζης κι η Μαρία Κορινθίου ήταν χθες το βράδυ καλεσμένοι στο The2Night Show.

Advertisement

Κι όπως πάντα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάφερε να τους εκμαιεύσει τα πιο βαθιά τους μυστικά!

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι πριν χρόνια έζησαν μια πολύ έντονη περίοδο διαφορών όπου έφτασαν πολύ κοντά στον χωρισμό.

Advertisement

Γιάννης: Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει.

Μαρία: Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.

Advertisement

Γιάννης: Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια.

Και ο Γιάννης μίλησε και για ένα περιστατικό που θα τους έκανε να χωρίσουν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement