Μαρία Σάκκαρη – Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δυο Λέοντες στο ίδιο βασίλειο! Τι λένε τα άστρα για τον έρωτα τους;

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ: «Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο»

Advertisement

Επιβεβαιώνοντας έτσι και επίσημα τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ το πρόσωπο της έλαμπε!

Η παγκοσμίου φήμης τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού είναι ερωτευμένοι εδώ και έναν χρόνο περίπου και η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη προβλέπει για την καρμική τους σχέση… έναν βίον Ανθόσπαρτον!

Advertisement

Τι λέει η Βάσια Μαυράκη για το ζευγάρι.

H ζωή πάντα κάνει ομόκεντρους κύκλους και φέρνει νέους πρωταγωνιστές σε νέες συναστρίες να αναβιώσουν παλιούς, δυνατούς έρωτες, έρωτες που μοιράζονται κληρονομικό και αστρολογικό DNA.

Advertisement

Η Μαρία και ο Κωνσταντίνος σήμερα, η Μαρίκα και ο Κωνσταντίνος τότε, έρωτας δυνατός σήμερα, έρωτας δυνατός και τότε.

Μια ορθή επανάληψη για δύο Λιοντάρια που έχουν ερωτευτεί απόλυτα και πολύ το ένα το άλλο! Δύο Λιοντάρια αυτάρεσκα που πριν ερωτευτούν μεταξύ τους έχουν «ερωτευτεί» τον εαυτό τους και τώρα βρήκαν τον Καρμικό τους καθρέφτη!

Λέοντας του Ιουλίου η Μαρία, Λέοντας του Αυγούστου ο Κωνσταντίνος! Καθαρόαιμη κόρη του Ήλιου η Μαρία, γιος του Ήλιου και του γενναιόδωρου από δεκανό κυβερνήτη του, του Δία, ο Κωνσταντίνος.

Τόση δύναμη όσο και συναίσθημα μοιράζονται, καθώς οι προσωπικοί πλανήτες στον Καρκίνο, που εξυπηρετούν και οι δυο τους, ακουμπούν τρυφερά ο ένας πάνω στον άλλο στη συναστρία τους.

Ερμή, Αφροδίτη, Σελήνη στον Καρκίνο η Μαρία, μπορεί να είναι ταυτόχρονα ερωμένη και μητέρα και σύμβουλος μέσα στην σχέση τους. Ο Κωνσταντίνος με τον Άρη του και την Αφροδίτη του επίσης στον Καρκίνο και με μία μητέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, τη δυναμική Μαρέβα, έχει μάθει στην ισχυρή γυναικεία παρουσία στη ζωή του. Έχει μάθει να δέχεται την φροντίδα , την προσοχή, τον θαυμασμό, την καθοδήγηση.

Μία από τις ισχυρότερες όψεις που μπορεί να δώσει το πάθος που θα έχει διάρκεια και θα μείνει ζωντανό μέσα στην σχέση είναι η σύνοδος του Πλούτωνα με τη Σελήνη. Η Σελήνη του Κωνσταντίνου μέσα στα παθιασμένα χέρια του Πλούτωνα της Μαρίας υπόσχεται την ισόβια δέσμευση, αρκεί να μη σταματήσει να θρέφει ο ένας τον λιονταρίσιο αυτοθαυμασμό του άλλου.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, τα αόρατα αυτά ασημένια δεσμά που κρατούν με τα μάγια τους δεμένους τους ανθρώπους στον άξονα της προσφοράς και της θυσίας για τον Κωνσταντίνο, στον άξονα του πάθους, του λάθους και της κτήσης για τη Μαρία.

Οι Δεσμοί της Σελήνης μιλούν για τα περασμένα της Ψυχής, μιλούν γι’ αυτά που οι άνθρωποι δεν θυμούνται πως έχουν ζήσει… μα τα νιώθουν. Τα νιώθουν βαθιά μέσα τους μόνο και μόνο για να αναγνωρίσουν τη Δίδυμη Φλόγα τους στο σήμερα… στο σήμερα που απαιτεί τη δίκαιη επανάληψη.

Και οι πιο δυνατές συναστρίες, όμως, δοκιμάζονται πάντα από τα μεγαθήρια του Σύμπαντος! Ο Δίας περνά και δίνει ευ- καιρίες χαράς, επιτυχιών, ερώτων, όπως έδωσε όταν στάθηκε απέναντι από τους Ήλιους των δύο παιδιών, της δυναμικής αθλήτριας και του μελλοντικού πολιτικού.

Μετά, όμως, έρχεται ο Κρόνος, έρχεται να επιβλέψει και να σταθεροποιήσει εάν αξίζει τον κόπο, τα δώρα του Δία. Στο πέρασμα της αντίθεσης του Κρόνου μέσα στον επόμενο χρόνο τα δύο Λιοντάρια θα δοκιμαστούν.

Αν αντέξουν την πίεση και κρατήσουν όρθιο το Βασίλειό τους, τότε η επανάληψη της ιστορίας θα έχει διάρκεια και μακροημέρευση.

Θα είναι μια ιστορία Μαρίας και Κωνσταντίνου…

Στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement