Νότης Χριστοδούλου: Aγνώριστος σήμερα ο νικητής του Fame story 1

To Fame Story προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 για τέσσερις σεζόν και κατάφερε να γράψει τηλεοπτική ιστορία. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα ήταν από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά ριάλιτι μέχρι και σήμερα. Οι διαγωνιζόμενοι – σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες περίπου και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές έχοντας στόχο να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή στο Live. Ο πρώτος μεγάλος νικητής ήταν ο Νότης Χριστοδούλου ο οποίος εκτός από το χρηματικό έπαθλο κέρδισε και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Advertisement

Ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι ταλέντων προβλήθηκε το 2002 στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Ο Νότης πήρε την πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος και στην τρίτη ο Θάνος Πετρέλης. Ο Νότης έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι αλλά σύντομα αποχώρησε. Σήμερα ασχολείται με τον χώρο της διακόσμησης δουλεύοντας στην θέση του interior designer εταιρείας.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για την απόφαση του:
«Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό».

Advertisement

Δείτε πως είναι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες από το instagram του:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement