Ο νέος παίκτης του «Survivor» σε φωτογραφία με την οικογένειά του, λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα  ζευγάρια του χώρου. 

Advertisement

Ο παλαίμαχος θρύλος του μπάσκετ και η ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια περνάνε πολλές ώρες την ημέρα μαζί, αφού ο Νάσος έχει αναλάβει την παραγωγή στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει η Νάνσυ με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Μαζί έχουν φτιάξει μία πανέμορφη τετραμελή οικογένεια με τον γιό του Νάσου  από τον πρώτο του γάμο τον Παύλο και την μικρή Σόφη που έχουν αποκτήσει μαζί. 

Advertisement

Η οικογένεια Γαλακτερού πριν λίγες μέρες έβγαλε μία οικογενειακή φωτογραφία με την αφορμή της αναχώρησης του Παύλου για Άγιο Δομίνικο αφού θα είναι ένας από τους καινούργιους παίκτες που θα πάει να διαγωνιστεί και να δείξει τις αντοχές του στο παιχνίδι επιβίωσης survivor.

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου πριν λίγες ώρες πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία με τα παρακάτω λόγια:

Advertisement

«Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί πριν μπει ο Παύλος στο αεροπλάνο για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Από αύριο, Κυριακή με Τετάρτη θα ξενυχτάμε στο survivor! Σ’ αγαπάμε Παυλούκι και είμαστε περήφανοι να καθόμαστε στον πάγκο σου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement