O Ορφέας Αυγουστίδης ποζάρει αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο του, Αχιλλέα και ρίχνει το instagram

Την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο του μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο τηλεοπτικός Αστέρης του Σασμού είναι ένας ξετρελαμένος μπαμπάς και όπως φαίνεται απολαμβάνει το νέο του ρόλο στο 100%. Η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό έριξε το Instagram.

Advertisement

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει δημιουργήσει μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, μία πανέμορφη οικογένεια έχοντας αποκτήσει έναν γλυκύτατο γιο, τον Αχιλλέα. Ο ίδιος μοιράστηκε μία τρυφερή εικόνα στην οποία έχει αγκαλιά τον μονάκριβο γιο του. 

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με τη φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς», ανέφερε στην αρχή ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Advertisement

«Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφό σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία. Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφό μου», πρόσθεσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement