Οι διάσημες έβαλαν τα μαγιό τους και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του. Η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο και οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές στην θάλασσα και να μας τρελάνουν με τα καλλίγραμμα σώματα τους.

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να κάνει μια μικρή εξόρμηση μαζί με τον αγαπημένο της στην Μύκονο.  Με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με ανοίγματα στην κοιλιά η παρουσιάστρια έκανε το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα και θέλησε να απαθανατίσει την στιγμή με μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε τον καθαρό αέρα και τον καυτό ήλιο με πολύ καλή παρέα φορώντας κατακόκκινο μπικίνι. Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα καλλίγραμμο σώμα και αποφάσισε να το δείξει όχι μόνο σε όσους ήταν στην παραλία αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Advertisement

Κόκκινο μπικίνι αποφάσισε να φορέσει και η Μαρία Κορινθίου. Πιο σέξι από ποτέ η ηθοποιός φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Την φωτογραφία οφείλουμε όλοι στην Ρούλα Κορομηλά που εκτελούσε χρέη φωτογράφου εκείνη την ώρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν χάνει στιγμή να δείξει σε όλους το γυμνασμένο σώμα της. Με έντονο μαύρισμα στην επιδερμίδα αποφάσισε να φωτογραφηθεί φορώντας ένα πορτοκαλί ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει υπέροχα το σώμα της αλλά και το χρώμα της επιδερμίδα της.

Advertisement

Ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο θέλησε να περάσει η Βίκυ Καγιά μαζί με την οικογένεια της και τα κατάφερε. Η παρουσιάστρια φόρεσε ολόσωμο μαγιό το οποίο δείχνει πόσο υπέροχο σώμα έχει και μάλιστα ότι δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη αφού μετά της αποχώρησή της από το GNTM έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένεια της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement