Πέτρος Φιλιππίδης: Γι’ αυτό το φιλί τον καταγγέλλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Στην καταγγελία που κατέθεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ, η ηθοποιός παραθέτει διάφορα περιστατικά όπου συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Advertisement

Μεταξύ αυτών αναφέρεται και στις σκηνές που είχε μαζί του όλη τη θεατρική σεζόν και την έφερναν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Συγκεκριμένα μιλά για την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» που έπαιξε το 2000 και στην οποία ο συμπρωταγωνιστής της Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόταν – μεταξύ άλλων – τη σκηνή που φιλιόντουσαν στο στόμα.

«Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: «Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω!». Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά. Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου (τον οποίο και είχε γνωρίσει) να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιον του», αναφέρει η ηθοποιός στην καταγγελία της.

Advertisement

Στο παρακάτω βίντεο της συγκεκριμένης παράστασης, μπορείτε να δείτε την επίμαχη σκηνή του έργου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement