Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιου της με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Εννέα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την η μέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου, έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά στον γιο της, Mike ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 9 του χρόνια.

Advertisement

Η Σίσσυ Χρηστίδου που αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega το ερχόμενο Σάββατο, δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά αλλά και με το νεογέννητο μωρό της και τον αδερφό του, Φίλιππο.

Στην λεζάντα έγραψε: «29.08.13 – Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου… Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου και πάντα θα ´σαι… Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω… Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή; Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´ αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement