Λούσι Λέτμπαϊ: Σήμερα δικάζεται η νοσοκόμα που σκότωσε 8 βρέφη!

Μία σειρά από φρικτά εγκλήματα αναβιώνει από σήμερα στη Βρετανία! Πρόκειται για την υπόθεση της Λούσι Λέτμπαϊ, νοσοκόμας, που κατηγορείται ότι θανάτωσε 8 βρέφη!

Advertisement

Η Λούσι εργαζόταν στη μαιευτική- παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου στο Τσέστερ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της δίκης που ξεκινά σήμερα, την περίοδο μεταξύ 2015 και 2016, σκότωσε 8 μωρά και προσπάθησε να θανατώσει ακόμη 10!

Οι αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα όταν στελέχη του νοσοκομείου εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τον υψηλό αριθμό θανάτων μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

Advertisement

Σε εσωτερική έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόωρα μωρά είχαν πεθάνει από καρδιακή και πνευμονική ανεπάρκεια. Όμως στην ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα βρέφη είχαν ασυνήθιστα σημάδια στα χέρια και τα πόδια τους, που παρέμεναν και μετά το θάνατό τους. Επειδή δεν ήταν εφικτό να βρουν μόνοι τους τι συνέβη, απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Λούσι Λέτμπαϊ: Σήμερα δικάζεται η νοσοκόμα που σκότωσε 8 βρέφη!

Η 30χρονη κατηγορούμενη συνελήφθη πρώτη φορά το 2018, όμως τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά κι έτσι οι αρχές δεν την κράτησαν.

Advertisement

Ένα χρόνο μετά, το 2019 συνελήφθη εκ νέου για τα ίδια αδικήματα και κρατήθηκε.

Από το στενό της οικογενειακό περιβάλλον, όλοι μιλούσαν για ένα καλοσυνάτο κορίτσι που σίγουρα δεν θα μπορούσε να έχει διαπράξει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Κι έκαναν αναφορά στην κοινωνική της ευαισθησία, αφού η Λούσι βοήθησε να συγκεντρωθούν 3 εκατομμύρια λίρες για την κατασκευή παιδιατρικής κλινικής!

Όποια και αν είναι η αλήθεια για την Λέτμπαϊ, θα αποκαλυφθεί σύντομα, αφού σήμερα ξεκινά η δίκη της στο Δικαστήριο του Γουόρινγκτον.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement