Μάρθα Καραγιάννη: Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Στην τελευταία επιθυμία της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο καλός της φίλος Δημήτρης Σούρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τελευταία επιθυμία της ηθοποιού.

Advertisement

«Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μάρθα Καραγιάννη, στις 12:00, στο Α΄Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή θα φύγει η σορός και θα την συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά την στάχτη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με, είμαι και συναισθηματικά φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε την στάχτη της, δεν είναι εύκολο.

Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης», εξομολογήθηκε συγκινημένος ο Δημήτρης Σούρας.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement