Αφροδίτη Γραμμέλη και Έλενα Χριστοπούλου σε τρελό καβγά στον αέρα του ΣΚΑΙ

Την έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού απέναντι σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησαν να σχολιάσουν και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τον χώρο που γίνονται οι πρόβες για τα MadWalk, η ηθοποιός έβρισε.
Μετά την προβολή του υλικού η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασαν του τόνους.

Advertisement

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε σε έντονο ύφος: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις;».

Advertisement

«Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση», είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να έχω νεύρα, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο», απάντησε εκ νέου η Έλενα Χριστοπούλου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement