Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Τσορτέκης: “Tον Γιώργη και τη Νίτσα τους δένει μια παιδικότητα”

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ανοιχτόκαρδος Γιώργης της Νύχτας, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά, το ρόλο του και όχι μόνο.

Advertisement

Η σχέση του Γιώργη με τη Νίτσα: «ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα και το έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Νίτσα από την πλευρά της ανταποκρίνεται και δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την πολιορκία. Το σημαντικό είναι ότι συμβαίνει πολύ ζωτικά αυτή η σχέση μεταξύ τους, γιατί είναι δύο άνθρωποι που συναντιούνται επειδή έχουν βαθιά φυλαγμένη μέσα τους μια παιδικότητα, αυτό τους ενώνει. Ταυτόχρονα είναι δυο πολύ τραυματισμένοι άνθρωποι, καθένας διαφορετικά από τη ζωή του, αλλά αυτά όλα κάνουν μια ιδιαίτερη χημεία και τους φέρνουν σε επαφή».

Η σχέση του Γιώργη με τον αδελφό του: «με τον αδελφό μου έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να είμαστε σε ρήξη από πάντα, μάλλον γεννηθήκαμε με ρήξη από τη μαμά. Οι συγκρούσεις που συμβαίνουν και σε οικογενειακό και σε κοινωνικό επίπεδο είναι πάντοτε προσχήματα για να μπορέσει να εκτονωθεί μια κατάσταση, μια ένταση που υπάρχει μεταξύ μας. Είμαστε αδέλφια, σε όποια ρήξη και να έρθουμε «το αίμα νερό δε γίνεται», οπότε έχουμε κάθε λόγο να την διαπραγματευόμαστε στα άκρα της αυτή τη σχέση».

Advertisement

Ο Γιάννης Τσορτέκης αναφέρθηκε ακόμη στις δύσκολες τηλεοπτικές σκηνές που έχει κληθεί να ερμηνεύσει, στους λόγους που δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές δουλειές και στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» που συμμετέχει.  

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement