Αυτή η νύχτα μένει – Γιώργος Παπαπαύλου “Ο Ντίνος και ο Αλέξανδρος έρχονται κοντά”

Ο Γιώργος Παπαπαύλου, ο συγκλονιστικός Ντίνος που η είσοδός του στη Νύχτα τρέλανε τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media, βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Advertisement

Τι έγινε στα δοκιμαστικά «στο πρώτο δοκιμαστικό που έγινε πριν ένα χρόνο, πήγε πολύ καλά και έφθασα -μετά από 3 μήνες και αφού είχαν δει πάρα πολύ κόσμο- στους δύο τελευταίους. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πήραν έναν άλλο ηθοποιό, όμως, ήρθαν έτσι τα πράγματα και ήταν να έρθει σε μένα αυτός ο ρόλος τελικά και χαίρομαι πολύ».

Τι πιστεύει για το ρόλο: «είναι από τους ρόλους που μπορούν να σημαδέψουν την πορεία ενός ηθοποιού και χαίρομαι πολύ που ήρθε στα χέρια μου, γιατί είναι τόσο διαφορετικός και τόσο προκλητικός για έναν ηθοποιό και δεν υπάρχουν τέτοιοι ρόλοι στην τηλεόραση. Είναι στην κόψη του ξυραφιού και ήταν το άγχος μου να μπορέσουμε να βρούμε την ισορροπία για να μη γίνει καρικατούρα ο ρόλος. Γιατί ήθελα να σταθώ με πολύ σεβασμό απέναντι σε όλο αυτό που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει αυτός ο ρόλος και χαίρομαι για την ανταπόκριση που είχε και χαίρομαι που το πετύχαμε. Περπατήσαμε πάνω σε αυτό το τεντωμένο σκοινί και δεν πέσαμε».

Advertisement

Τι τον γοήτευσε: «καταρχάς με γοήτευσε το ύφος που έχει αυτός ο ρόλος. Ήταν αυτό το βλέμμα, ήθελα όλη η ευαισθησία, οι ρωγμές του, το πόσο καλός άνθρωπος είναι, να φανεί στο βλέμμα και νομίζω το καταφέραμε. Και το άλλο που με γοήτευσε στο ρόλο είναι ότι κουβαλά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν βασανιστεί και έχουν βρεθεί με κόστος να υποστηρίζουν τις επιλογές τους».  

Πόσο δύσκολη ήταν η μεταμόρφωση: «πήρα τα τακούνια σπίτι μου και έκανα πρόβες. Ήταν δύσκολη η μεταμόρφωση ήθελε δουλειά. Ως ηθοποιός δεν ήθελα να μιμηθώ μια γυναίκα, ήθελα να φωτίσω και να βγάλω στην επιφάνεια τα δικά μου θηλυκά στοιχεία».  

Advertisement

Η σχέση με τον Αλέξανδρο: «ο Ντίνος και ο Αλέξανδρος θα έρθουν κοντά. Είναι δύο άνθρωποι που επικοινωνούν, υπάρχει έλξη από την αρχή, ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον. Θα συνδεθούν συναισθηματικά και θα έχουμε πολλές ανατροπές μέσα στο σενάριο. Κάποιοι θα τη δεχτούν και κάποιοι θα αντιδράσουν, όπως γίνεται σε όλες αυτές τις σχέσεις».

Πως αντέδρασε ο κόσμος: «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, όλα τα μηνύματα και η αγάπη που εισέπραξα, ένιωσα συγκίνηση και ανατριχίλα. Όταν είσαι ηθοποιός θέλεις το προϊόν που παράγεις, ο ρόλος που φέρεις προς τα έξω να έχει ανταπόκριση. Κι εδώ έγινε κάτι πολύ μεγάλο».  

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement