Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα και ο Γιώργης αποκαλύπτουν στο Καλύτερα δε γίνεται

Με τη Νίτσα και τον Γιώργη επέλεξε η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων.

Advertisement

Η Κόρα Καρβούνη και ο Γιάννης Τσορτέκης, το ζευγάρι της Νύχτας που έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές, μίλησαν για τους ρόλους τους και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Τέχνης.

Για τη σχέση του ζευγαριού η Κόρα είπε «έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα αυτό το ζευγάρι, έχει το Γιώργη που είναι το φως και ταυτόχρονα τη Νίτσα που έχει πολύ σκοτάδι αλλά και φως μαζί και αυτό είναι πάρα πολύ γοητευτικό και θελκτικό να το βλέπεις, να γίνεται ντουέτο» και ο Γιάννης συμπλήρωσε «και όχι μόνο, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι και η ηλικία αυτών των ανθρώπων. Δε βλέπουμε ένα εφηβικό έρωτα αλλά βλέπουμε τη σφοδρότητα του έρωτα μέσα σε δύο ανθρώπους που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες και αντιμετωπίζουν με τον ίδιο φόβο αυτόν τον έρωτα, δηλαδή ο Γιώργης τον εξωτερικεύει ενώ η Νίτσα δεν τον εξωτερικεύει. Είναι τόσο μεγάλο και για τους δύο, είναι δύο άνθρωποι που κρατήσαν την αγνότητα και την παιδικότητα πολύ βαθιά μέσα τους και δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Αν ήταν πολύ μικρότεροι θα ήταν ένας έρωτας που θα έτρεχε, φαντάζομαι, απρόσκοπτα και αβίαστα.»

Advertisement

Η Κόρα για τη Νίτσα «είναι ένας άνθρωπος που έχει τραυματιστεί τόσο πολύ, πρέπει να υψώσει αυτό το τείχος για να μπορέσει να επιβιώσει. Έχει και κάποια συγκεκριμένα σενάρια στο μυαλό της για το πως είναι οι σχέσεις, πως είναι οι άντρες, είναι καχύποπτη, είναι σκληρή. Παρόλα αυτά και ο Γιώργης ακόμη δεν έχει καταλάβει το μέγεθος του τραύματος, εν καιρώ θα του αποκαλυφθεί, εξ ου και η αντίστασή της. Για μένα η Νίτσα αγαπά πάρα πολύ τον Γιώργη, τον σέβεται βαθιά για αυτό και τον απομακρύνει για να τον σώσει», ενώ για τη σκηνή με τον Τάσο Λέκκα «είναι μία πράξη απελπισίας. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκουμε τη Νίτσα στη φάση εκείνη να έχει προσπαθήσει να καταγγείλει μαζί με τη Μυρτώ το βιασμό, μην ξεχνάμε ότι και η Νίτσα είναι ένα βιασμένο άτομο επομένως οι μνήμες αναζωπυρώθηκαν, ότι ήπιε πολύ αλκοόλ και ότι τσακώθηκε με τη Νίκη πάνω στο ότι “δεν έπρεπε να κάνετε την καταγγελία κατέστρεψες αυτό το παιδί”. Και βγαίνοντας έξω απελπισμένη, θέλει να ζήσει κάτι. Εάν συναντούσε απ’ έξω τον Γιώργη θα τον έδιωχνε, με τον Γιώργη δεν θα μπορούσε να συνευρεθεί έτσι, τον έχει πολύ πιο ψηλά».

Για τη συγκλονιστική σκηνή που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο όπου ο Γιώργης μετά την απόρριψη της Νίτσας βάζει φωτιά στον εαυτό του ο Γιάννης είπε «όταν διαβάζαμε τα σενάρια και ήρθε και αυτή η σκηνή, για μένα ήταν αυτονόητο ότι θα έπρεπε να γίνει έτσι. Θεωρούσα ότι το να γίνει πραγματικότητα αυτό, με όλα τα μέσα προστασίας που υπήρχαν φυσικά, και να το δει η Νίτσα, είχε να κάνει και με μένα και με τη Νίτσα και με όλους τους υπόλοιπους. Θα έπρεπε να έχω την εμπειρία αυτού του πράγματος και όχι την εντύπωση της εμπειρίας, κάνοντάς το με μοντάζ. Μου δίνει εντελώς διαφορετικά δεδομένα και για εκείνη τη σκηνή και για την υπόλοιπη συνέχεια. Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει υπερβολική κατάσταση ή παθολογική, σχιζοφρενική αλλά εδώ δεν έχουμε έναν άνθρωπο ερωτευμένο μόνο. Ο Γιώργης δεν είναι ερωτευμένος με τη Νίτσα, την αγαπάει βαθιά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement