«Αυτή η νύχτα μένει»: Oι πρωταγωνιστές μιλούν και αποκαλύπτουν για τη σειρά

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που όλοι περιμένουμε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 22:40. Έρωτες, πάθη, συγκρούσεις, τραγούδια που άφησαν εποχή με φόντο τα μπουζούκια στη δεκαετία του ’80. Παρακολουθούμε ιστορίες πικρές και ανθρώπινες γεμάτες αλήθεια. Ο κόσμος της νύχτας σε πρώτο πρόσωπο.

Advertisement

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς λίγο πριν την πρεμιέρα και μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

O Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Στρατή, ιδιοκτήτη του μαγαζιού «Όνειρο»: «αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Πρώτα από όλα γιατί έχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όλοι οι συντελεστές είναι υπέροχοι και νιώθω υπέροχα στα γυρίσματα. Ουσιαστικά αυτό που θέλω από τη δουλειά μου είναι να νιώθω ευτυχισμένος να είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω. Από ‘κει και πέρα είναι ένα υπέροχο σενάριο, μια ιστορία στη δεκαετία του ’80 και ζεις το παραμύθι και το μύθο της ιστορίας του σκυλάδικου στην επαρχία. Ο ιδιοκτήτης του σκυλάδικου είναι ερωτευμένος πολλά χρόνια με τη γυναίκα του δημάρχου. Μια ιστορία έρωτα, πάθους, μια σκληρή ιστορία με φόντο τα μπουζούκια, τα τραγούδια της εποχής…

Advertisement

O Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ο δημοσιογράφος της σειράς: «υποδύομαι ένα δημοσιογράφο που εκδίδει την τοπική εφημερίδα και ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ιδανικά, αρχές και θα βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή εμπλεκόμενος σε όλες αυτές τις καταστάσεις που διαδραματίζονται. Είναι πάρα πολύ ωραίο το σενάριο με ένα συγκλονιστικό καστ, όλοι είναι πραγματικά εξαιρετικοί σε αυτή τη δουλειά και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

H Αναστασία Τσιλιμπίου πουλά λουλούδια στο «Όνειρο»: «είμαι η Μυρτώ, η λουλουδού στο μαγαζί του Στρατή, Βασίλη Μπισμπίκη, ένα συνεσταλμένο κορίτσι που μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά της. Είναι εξαιρετική δουλειά, όλοι δουλεύουν με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν».

Advertisement

Ο Διονύσης Μακρής είναι φοιτητής αρχαιολογίας: «η σειρά νομίζω ότι πρόκειται να είναι κάτι πολύ δυνατό φέτος και πιστεύω θα φέρει κάτι καινούριο, γιατί είναι μια σειρά που αναφέρεται σε μια εποχή που δεν έχουμε δει πολλές σειρές να αναφέρονται και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον».

Δείτε το backstage:

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου

Σενάριο: Ιωάννα Κανελλοπούλου και Γιώργος Μακρής

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement