Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Χάρης Ρώμας από τον ΑΝΤ1

O Χάρης Ρώμας είναι ένας ηθοποιός αλλά και σεναριογράφος με μεγάλη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου αλλά και του σινεμά. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα που υπάρχουν και οι περισσότεροι μιλάνε για έναν άνθρωπο με ευγένεια και μεγάλη έμπνευση.

Advertisement

Τα περισσότερα χρόνια της πορείας του τηλεοπτικά τα έχει ζήσει στον ANT1 από όπου έχει κάνει και τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Όμως οι δρόμοι τους πλέον θα χωρίσουν. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αποκάλυψε ότι πάντα θα προηγείται ο συγκεκριμένος σταθμός σε ότι θέλει να κάνει απλά το συγκεκριμένο project που έχει στο μυαλό του δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει στο κανάλι και έτσι οι δρόμοι του χωρίστηκαν. Επίσης όπως τόνισε ο ίδιος τα κανάλια διανύουν μια περίοδο ριάλιτι και δύσκολα θα έδιναν πολλά λεφτά σε ένα σίριαλ.

Τέλος ούτε σαν ηθοποιός αλλά ούτε και σαν σεναριογράφος θα ήθελε να συνεργαστεί με άτομα που έχουν βγει από κάποιο ριάλιτι γιατί όπως λέει δεν έχουν την υποκριτική ματιά που χρειάζεται ο κάθε ρόλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement