Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλάει για το νέο πρόσωπο της Βιολέτας στον 3ο κύκλο – ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο της πρόσωπο θα δείξει η τηλεοπτική Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες. Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το διαφορετικό πρόσωπο του χαρακτήρα της, που θα δούμε στον 3ο και τελευταίο κύκλο.

Advertisement

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε αρχικά πως θα είναι και τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, ενώ προειδοποίησε πως θα δούμε μια εντελώς διαφορετική Βιολέτα.

«Πάμε για τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι και η Βιολέτα», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά και στη συνέχεια απάντησε για τον θάνατο του Μιλτιάδη, που έχει ήδη κυκλοφορήσει σαν spoiler: «Έχει μαθευτεί; Γιατί σε μια συνέντευξη τον… έκλαψα και με μάλωσαν. Μου είπαν “τα λες αυτά;”, μα, λέω, έχει μαθευτεί.

Advertisement

Πρόσφατα ρώτησα για το μέλλον της Βιολέτας, για να ξέρω πώς θα πορευτώ, αλλά δεν μου είπαν γιατί τώρα γράφεται. Πάντως, θα τη δούμε διαφορετική τη Βιολέτα, δεν σας λέω πώς, αλλά εντελώς διαφορετική. Θα τη δούμε και εμφανισιακά διαφορετική και τώρα τι θα γίνει και τι θα γράψουν, αυτό δεν το ξέρω».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement