Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Στην τελευταία της σκηνή είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια…»

«Στην Φωλιά των Kου Kου» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντουλινάκη το πρωί της Δευτέρας. Η τηλεοπτική Αγορίτσα αναφέρθηκε όπως είναι φυσικό στην σειρά Άγριες Μέλισσες και στο συγκλονιστικό φινάλε. Η ίδια στάθηκε και στην αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη από την καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την συνεργασία τους.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντουλινάκη είπε: «ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια.

Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement