Άκης Πετρετζίκης: «Είμαι υπερπλήρης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα με έκανε παραπάνω χαρούμενο»

«Είμαι υπερπλήρης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα με έκανε παραπάνω χαρούμενο». Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» μίλησε , χθες, ο Άκης Πετρετζίκης. Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, ο Άκης μίλησε, για πρώτη φορά, για τη σύζυγό του αλλά και για τον ερχομό του γιου του, ενώ αναφερόμενος στο «Kitchen Lab» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εκπομπή που κάνω. Όταν έχεις κάτι πολύ καλό, δύσκολα το αφήνεις…». Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Οκτωβρίου, το «Kitchen Lab» τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας πρωτιές σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες κοινού. Το Σάββατο 30/10 σημείωσε 18,8% στο σύνολο κοινού και την Κυριακή 20,1%. Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε πρωτιά με 15%  το Σάββατο και 18% την Κυριακή. Με τον Άκη «μαγείρεψαν» 1.125.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό κατά μέσο όρο και τις δύο ημέρες.

Advertisement

Μιλώντας στο «Happy Day» ο Άκης Πετρετζίκης είπε:

Για τον γιο του: «H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Το παιδί χρειάζεται χρόνο. Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15-20 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».

Advertisement

Για τη σύζυγό του: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, και να είσαι σε μία κατάσταση όπου όλα είναι ωραία στο σπίτι, λες “αυτό μου αρέσει,  θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο… Ξυπνάω νωρίς το πρωϊ αλλά κοιμάμαι και νωρίς, έχει τύχει να κοιμηθώ από τις 21:00! Ο μικρός  κοιμάται. Πιστεύω ότι είναι ένα παιδί ήρεμο επειδή έτσι ήταν  και στην κοιλιά. Τη σύζυγό μου δεν θα τη δεις ποτέ νευριασμένη».

Για την οικογένεια και το γιατί δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στο παρελθόν σε σχέση με αυτό το θέμα: «Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πίσω από τον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν μαγαζιά… είναι εταιρεία, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

Advertisement

Για το ντόρο που δημιουργήθηκε με τον γάμο του: «Είχα την επιλογή να ποστάρω αυτό που θέλω εγώ. Ποτέ δε θα το έκρυβα. Και κανείς να μη μάθαινε για τον γάμο, εκείνη τη μέρα θα το έλεγα. Δεν ήταν ότι είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Ήθελα να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω “ξέρετε κάτι; Οκ, παντρεύτηκα, βαπτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά».

Για την ημέρα του γάμου του:  «Ο γάμος για τον άντρα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ότι για τη γυναίκα. Για τον άντρα είναι γάμος και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Δε καταλαβαίνω ποτέ… ας πούμε για τα λουλούδια, δεν έχω δει ποτέ τα λουλούδια σε γάμο, δεν τα έχω προσέξει. Όλες οι γυναίκες όμως μεταξύ σας προσέχετε τα λουλούδια και θέλετε να είναι άψογα. Οι μπομπονιέρες, θυμάμαι κάποιες αλλά εσείς θέλετε να είναι άψογες. Η όλη φάση είναι τρέλα για τη γυναίκα. Ο άντρας είναι λίγο  πιο ζεν… Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η Κωνσταντίνα. Της είπα ότι δε θέλω να πάρω την ευθύνη για το οτιδήποτε…».

Για τα επαγγελματικά του, το «Kitchen Lab» και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εκπομπή που κάνω. Όταν έχεις κάτι πολύ καλό, δύσκολα το αφήνεις… Κάθε χρόνο ανανεώνω το συμβόλαιο μου με τον Alpha. Στηρίζω τον Alpha. Ήμουν πιστός ακόμα και σε δύσκολες περιόδους».

Για τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς μαγειρικής: «Είναι σχετικό αυτό το “δεν πάνε καλά”. Δεν έχει να κάνει με το τι νούμερα κάνεις. Όταν ένας σταθμός είναι 4ος, 5ος, όλα τα προϊόντα του είναι χαμηλά».

Για το πώς αισθάνεται σήμερα: «Είμαι υπερπλήρης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα με έκανε παραπάνω χαρούμενο».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement