Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: O χωρισμός, η διαφορά ηλικίας και η απάντηση της στα σενάρια για ψεύτικο γάμο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στο «Πρωινό» του ANT1. Η εντυπωσιακή κυρία δίνει την απάντηση της σε όσους είπαν ότι ο γάμος τους ήταν ένα… συμβόλαιο.

Advertisement

«Αναμενόμενο να δει τα φώτα της δημοσιότητας ο χωρισμός μου. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι λογικό. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι πριν το πούμε. Ένα μήνα πριν είχε ξεκινήσει όλο αυτό και μετά βγήκε στο φως της δημοσιότητας… Έχουν υπάρξει πολλά σενάρια και έχουμε ακούσει ακραία πράγματα. Όπως ότι ο γάμος ήταν συμβόλαιο, ότι ήταν ψεύτικος, στημένος! Υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν είναι μόνο τα παιδιά. Είναι η διαφορά ηλικίας που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό και η δουλειά μας που είναι πολύ έντονη».

Για το διαζύγιο της ανέφερε: «Εντάξει έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις μεταξύ μας και μέχρι να είναι κάτι σίγουρο δεν θέλω να πω κάτι. Τώρα είμαστε καλά με τον Αριστομένη και πολύ δεμένοι. Οι σχέσεις αλλάζουν, η αγάπη μένει αλλά η σχέση αλλάζει μορφή και μπορεί στο τέλος να καταλήξει σε μια δυνατή φιλία».

Advertisement

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement