Αλεξάνδρα Παντελάκη: Όσα είπε για τον άντρα της, τον αυστηρό πατέρα της & το τέλος των Μελισσών

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη, που φέτος συμμετέχει στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show».

Advertisement

Η τηλεοπτική “Φωτεινή” αναφέρθηκε στην ανεργία που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω καραντίνας, στις σχέσεις της με την Μαρία Κίτσου, ενώ αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαΐτειο, στα κελιά των παλιών τροφίμων.

Είπε λοιπόν μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της: «40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό… Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ. Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα. Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς.

Advertisement

Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».

Και αναφερόμενη στο χώρο που γίνονται τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες», σημείωσε: «Τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαΐτειο και είμαστε στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που από την πρώτη μέρα που μπήκα, αφέθηκα να αισθανθώ πως μπορεί να είναι μια γυναίκα 10 χρόνια εκεί. Πιστεύω πολύ στις ενέργειες. Ήταν φορτισμένος ο χώρος».

Advertisement

Ακόμη η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός και για αυτό αρχικά σπούδασε φιλοσοφική, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει και με τον άντρα της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement