Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ένας ακόμη χωρισμός βόμβα στη showbiz

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χώρισαν μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια γάμου.

Advertisement

Την είδηση αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό μας». Όπως είπε οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και περίπου τρεις μήνες: «Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης.

Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους».

Advertisement

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε από την πλευρά της: «Η Λένα είναι ένα ηθικό στοιχείο, συνεσταλμένη, ευγενής και έχει περάσει πάρα πολλά, και με την υγεία της και με όλη αυτή την ιστορία με το δικαστήριο. Η λέξη “λυτρωτικό” που είπαμε πριν κάπως την ακουμπάει, καθώς είναι μια καινούργια αρχή και της αξίζουν τα καλύτερα. Ειδικά της συγκεκριμένης γυναίκας που έχει παλέψει για πάρα πολλά θέματα».

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement