Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κι εμένα με έχουν κατηγορήσει για βιασμό»

Χείμαρρος ήταν χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk.

Advertisement

Ο παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα του, τη ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των ημερών, την σεξουαλική κακοποίηση.

Αναφερόμενος στο ελληνικό κίνημα #metoo είπε:

Advertisement

«Είναι πάρα πολύ θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις τον αέρα, να έχεις την πυγμή, να έχεις το ανάστημα να πεις πράγματα που συμβαίνουν σε αυτούς τους χώρους, σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Το θέμα είναι ότι κάποιοι χώροι είναι μεγενθυμένοι, δακτυλοδεικτούμενοι και γαργαλάνε και περισσότερο. Και από εκεί αρχίζει το αρνητικό της ιστορίας. Το γαργαλητό. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα… Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Ποτέ, όποτε είχα θέσεις εξουσίας, αυτό το σκαλοπατάκι δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα, μία που εξαρτάται η δουλειά από μένα και να τη φλέρταρα. Το απέφευγα».

Και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου μία κυρία εμφανίστηκε σπίτι του με έναν άντρα και μπροστά στην τότε σύζυγό του τον κατηγόρησε ότι την είχε βιάσει!

Advertisement

«Μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια»! Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement