Ανδρέας Μικρούτσικος Vs Γιάννης Πουλόπουλος: Άγριος καβγάς στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha

Το κάτι άλλο επικράτησε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και όσα δήλωσε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Advertisement

«Για το «αθωώθηκε» να κάνουμε μια αναφορά. Ξέρεις, όταν γίνεται μόνιμα θέμα είναι σαν να περνάει δίκη» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όχι, μην το λες έτσι! Νομίζω ότι δεν είναι ενημερωμένος! Να βλέπει Super Κατερίνα πιο πολύ.

Advertisement

Νομίζεις! Το να βγω εγώ τώρα και να πω μια κουβέντα για σένα και ταυτόχρονα το θέμα μας να μπαίνει με άλλες ποινικές διαδικασίες και διώξεις σημαίνει ότι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι. Και το έχω πει αυτό το βήμα πως παιδιά, μην τους ενοποιούμε» αποκρίθηκε εν συνεχεία ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος – φωτιά:

Advertisement

Α.Μ.: Θα παρακαλέσω για αυτή την υπεράσπιση τον Θέμη και τον Νίκο να του κάνουν αύξηση για του χρόνου.

Γ.Π.: Παιδιά, σας παρακαλώ! Όχι! Ένα λεπτό. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά ως συντονιστής εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια.

Α.Μ.: Παρόλες τις φωνές σου επιμένω.

Γ.Π.: Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνουμε τηλεδικαστήριο και δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα.

Α.Μ.: Αυτό σε έθιξε;

Γ.Π.: Ναι, με έθιξε! Με έθιξε! Γιατί να μην με θίξει; Δεν κατάλαβα. Έκανα πέρσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ανδρέα μου, καλά, τα βλέπεις όλα αστεία χωρίς να καταλαβαίνεις τι δουλειά έχει από πίσω.

«Ρε παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή με αυτό το πράγμα και Κατερίνα πρέπει να πάρεις και συ θέση. Συγγνώμη» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement