Αγγελική – Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ο Στέφανος είναι κόντρα ρόλος για μένα» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τηλεοπτικός Στέφανος από την σειρά του Alpha «Αγγελική» μίλησε για όλους και για όλα. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έκανε αποκαλύψεις για τον ήρωα που υποδύεται και δεν παρέλειψε να παραδεχτεί πως ο ρόλος του είναι κόντρα για εκείνον.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με γοητεύει ο Στέφανος γιατί είναι ψύχραιμος, την ώρα που τα προβλήματα του έρχονται  το ένα πίσω από το άλλο. Πάντοτε δίνει χρόνο για λύσει το πρόβλημα μετά… Αυτό, εγώ, σαν Γιώργος δεν το κάνω. Γιατί θέλω παρορμητική λύση πολύ σύντομα κι αυτό δημιουργεί εκνευρισμό σε εμένα και στους γύρω μου».  

Advertisement

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ηθοποιός με περγαμηνές, ο Στέφανος στην αγαπημένη σειρά του Alpha, «Αγγελική», άνοιξε τα χαρτιά του , σήμερα, Δευτέρα, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». Μίλησε για τη σχέση του Στέφανου με την Αγγελική (Μαίρη Μηνά) αλλά και για τα χόμπυ του, για το εάν τον αναγνωρίζει ο κόσμος  στο δρόμο.

«Ο Στέφανος είναι ψύχραιμος , είναι αρχηγός, είναι γοητευτικός..». Βέβαια, λόγω καταστάσεων, «κάποια στιγμή θα τα…πάρει!» λέει. Και σε ερώτηση εάν στη ζωή του μοιάζει στον «Άγιο Στέφανο» της σειράς απαντά: «Όχι. Είμαι πολύ κόντρα, γι αυτό και δέχτηκα τον ρόλο. Εγώ θα ήμουν Παύλος, σε πιο… ελαφριά μορφή και καθόλου Δημήτρης». Τώρα  για το πώς «συνυπάρχει» με τον Στέφανο…  «Πάμε παράλληλα, ίσως ο ρόλος βρίσκεται πιο μπροστά κι εγώ τον ακολουθώ».  

Advertisement

Η σχέση του Στέφανου με την Αγγελική , ποια είναι; «Κάτι πλανάται ανάμεσα στον Στέφανο και στην Αγγελική, το οποίο επιβεβαιώνουν οι δυνατές τους ματιές , αλλά και κάποια από τα λόγια που ανταλλάσσουν.. . Όλα αυτά  στρώνουν ένα παντεσπάνι για να προχωρήσει  η ιστορία τους».

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που γνωρίζει παραδέχεται ότι στην αρχή «έβγαζα άμυνα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έκτοτε έχω περάσει διάφορες φάσεις. Τώρα μου αρέσει». Λόγω της μάσκας… «δεν με σταματάνε στο δρόμο. Πρέπει να ακούσουν τη φωνή μου» αναφέρει.

Στο παρελθόν εργαζόταν σε πολλές και διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα , από «αγωνία μήπως βγω έξω από το σύστημα, από ανασφάλεια έλεγα  πολλά “ναι” . Ήταν και τα χρήματα… Ζω μόνος μου από τα 18 …».  Το ότι προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, τον βοήθησε να είναι «ανεξάρτητος».  Ως άνθρωπος είναι πολύ τακτικός: «Αγαπώ πολύ την τακτοποίηση και τη διακόσμηση. Υπάρχει ένα ανήσυχο μέσα που θέλει να τακτοποιήσει το έξω» καταλήγει.

«Αγγελική», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement