Απίστευτο αλλά έτσι «έπεσε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην αγκαλιά του SNIK

Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και παρουσιάστριες. Γοητευτική, λαμπερή και σοβαρή όπου χρειάζεται να αποδείξει ότι δεν έχει μόνο εμφάνιση αλλά και εξυπνάδα!

Advertisement

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μοντέλο και παρουσιάστρια του ALPHA. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε μία αποκάλυψε που ξάφνιασε πολλούς.

Την ώρα της συνέντευξης αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, γνωστός ράπερ Snik, την πλησίασε και την φλέρταρε μέσω Instagram. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το φλερτ έγινε «με πάρα πολλά μηνύματα… έβαλα κι εγώ το σπόρο μου».

Advertisement

Είπε συγκεκριμένα στην Ναταλία Γερμανού:

«Πως με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν και γι αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ το σπόρο μου».

Advertisement

Κι αναφέρθηκε στο πρώτο τους ραντεβού αλλά και στο τι τους συνδέει και τους κάνει τόσο ερωτευμένους:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με την μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρη νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το βρίσκεις το πρόβλημα. Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement