Από τον ΣΚΑΙ επίσημα στον ΑΝΤ1

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 εντάσσεται και επίσημα από σήμερα η Μαρία Αναστασοπούλου.

Advertisement

Η δημοσιογράφος που για 15 χρόνια βρισκόταν στον ΣΚΑΙ θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Advertisement

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Μαρία Αναστασοπούλου: Με συγκίνηση το κλείσιμο της εκπομπής – Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν. Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου στο κλείσιμο της ενημερωτικής εκπομπής” ανέφερε στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement